Meer informatie over isolatie? Wij bellen u.
Ja, bel mij

Page content

Dakisolatie informatie

Dakisolatie zal u een flinke besparing op uw energiekosten opleveren. Maar hoe werkt het precies? Welke vormen van dakisolatie zijn er? En welke is het meest geschikt voor uw woning? Wij proberen hier zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden.

Zonder goede dakisolatie zal 30% van uw duur gestookte warmte uw woning verlaten via het dak. Warmte stijgt, hoe sneller u het tegen kunt houden, hoe beter. Daarom bieden wij ook tussenvloer- of zoldervloer isolatie aan, zodat u kunt voorkomen dat ongebruikte ruimten opgewarmd worden. Wilt u de zolder wel als leefruimte gebruiken dan zorgt goede dakisolatie ervoor dat u de beschikking krijgt over een extra, comfortabele leefruimte in huis.

Wij helpen u graag de hoogste besparing te behalen met uw woningisolatie.

Door alle isolatie in uw woning op elkaar af te stemmen behaalt u de hoogste besparing. Daarom kunt u bij ons terecht voor dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Door woningisolatie in de juiste volgorde toe te passen voorkomt u dat er vochtproblemen ontstaan, doordat u een stolp bouwt. Veel vocht komt vanuit de kruipruimte uw woning binnen. Daarom kan het in sommige gevallen raadzaam zijn eerst de vloer- of kruipruimte isolatie op orde te hebben voor het dak van isolatie voorzien wordt. Uiteraard voorzien we u altijd van passend advies.

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem gerust. Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Comment Section

0 reacties op “Dakisolatie informatie

Plaats een reactie


*