Vloerisolatie met Jetspray

Jetspray vloerisolatie

Uw vloer isoleren met JetSpray

JetSpray isolatie is een veilig alternatief voor PUR schuim. JetSpray is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van betonnen vloeren, vanuit de kruipruimte. Dit duurzame isolatiemateriaal wordt gemaakt van 80% gerecycled materiaal. Het is niet geschikt voor gebruik onder houten vloeren.


Deze vorm van isolatie is geurloos, oplosmiddelvrij en bevat een natuurlijk bindmiddel. Er komen geen schadelijke gassen vrij tijdens en na de verwerking. Het is dan ook niet nodig de woning tijdens en na het aanbrengen te verlaten. Binnen één dag wordt JetSpray aangebracht door een installateur.

  • Dicht alle naden en kieren goed af
  • Zeer brandveilig
  • Geurloos en oplosmiddelvrij, veilig voor gezondheid
  • Duurzaam, 100% milieuvriendelijk
Jetspray vloerisolatie aanbrengen

Nadelen van JetSpray

  1. Er zijn goedkopere alternatieven, met een beter resultaat
  2. Geeft veel rommel in de kruipruimte
  3. Leidingen komen eronder te zitten
  4. Permanente hechting, de conditie van uw vloer is hierna niet meer te controleren


Vooral dit laatste punt kan voor problemen zorgen. Met name kwaaitaalvloeren en vloeren met een grote kans op betonrot zijn niet meer te zien en controleren. Toekomstige kopers en makelaars willen graag de conditie van een vloer kunnen beoordelen, dit is niet meer mogelijk na het aanbrengen van JetSpray.

JetSpray vloerisolatie laat veel rommel achter in uw kruipruimte. Hierdoor kunnen leidingen en buizen minder goed bereikbaar zijn. 

Jetspray vloerisolatie aanbrengen

Wat is JetSpray?

JetSpray is eigenlijk de moderne opvolger van de glaswolplaten en steenwolplaten. Deze, vaak onhandig grote platen, passen moeilijk door kruipluiken en smalle doorgangen onder uw vloer. Het is dan ook lastig om deze naadloos te plaatsen.

JetSpray bestaat uit glaswolvlokken die met behulp van speciale apparatuur tegen de onderkant van uw betonnen vloer wordt gespoten. Hier vormt het een egale, naadloze isolatielaag die tot wel 21 centimeter dik kan worden aangebracht. Ook rond buizen, leidingen en in de kleinste hoekjes kan goed geïsoleerd worden met behulp van JetSpray.

Vloerisolatie met Jetspray

Wanneer wordt 

JetSpay toegepast?

JetSpray is een isolatiemateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor het isoleren van betonnen vloeren vanuit de kruipruimte. Ook op andere steenachtige materialen hecht het goed. JetSpray is niet te gebruiken onder houten vloeren. 

Om de JetSpray goed aan te kunnen brengen is een minimale hoogte van 50 centimeter nodig in uw kruipruimte. Vocht is geen probleem. JetSpray werkt prima in een kruipruimte met een vochtig klimaat.

Jetspray vloerisolatie voor uw woning?

Wilt u weten welke vorm  vloerisolatie het meest geschikt is voor uw woning? 

Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.