arrow_drop_up arrow_drop_down

Dakisolatie bespaart 

honderden euro's per jaar!

Optimale dakisolatie met inblaaswol

Dakisolatie met inblaaswol

Hoe dikker de isolatielaag, hoe hoger de energiebesparing. Dit geldt ook zeker voor dakisolatie. Aan de binnenzijde van uw dak is over het algemeen meer ruimte voor een dikkere isolatielaag dan aan de buitenzijde van uw dak. Wij streven naar maximale energiebesparing.


Daarom is dakisolatie bij ons maatwerk. Wij maken geen gebruik van kant-en-klare isolatieplaten. Deze platen zijn vaak dunner dan maximaal haalbaar en daardoor wordt er niet de optimale energiebesparing behaald.


Wij geven de voorkeur aan het gebruik van inblaaswol voor dakisolatie. Dit isolatiemateriaal kan geheel op maat worden aangebracht aan de binnenzijde van uw dak. Hier vormt het een perfecte isolatielaag die kou buiten houdt en de warmte in uw woning.


Om vochtproblemen te voorkomen brengen wij een dampremmende folie aan. Deze folie zorgt ervoor dat leefvocht aan de warme zijde van de isolatielaag tegen wordt gehouden. Zou dit niet gedaan worden, of de folie wordt aan de koude kant aangebracht, dan zou het vocht tegen het dakbeschot condenseren. Ongewenste vochtproblemen zijn dan het gevolg.


Een bijkomend voordeel van inblaaswol is de relatief grote massa. Daarmee werkt inblaaswol ook geluidsisolerend

Voordelen dakisolatie 

met inblaaswol

Zeer goede isolerende werking

Vochtafstotend

Schimmel en bacterie werend

Onbrandbaar

Geluiddempend


Inblaaswol Dakisolatie

Hoe wordt dakisolatie met inblaaswol aangebracht?

Ervaring DroCom isolatie Dakisolatie

Dakisolatie met inblaaswol iets voor u?

Wilt u meer informatie over dakisolatie met inblaaswol? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Wij bellen u graag over de mogelijkheden van onze inblaaswol.

Of vraag vrijblijvend een offerte voor dakisolatie aan.