Dakisolatie met inblaaswol

Dakisolatie met inblaaswol werkt energiebesparend én geluidsisolerend

Bespaar honderden euro's per jaar!

Vertel mij meer
Maximaal besparen
Geluiddempend
Onbrandbaar
Dakisolatie met inblaaswol

Maximale besparing met inblaaswol

Hoe dikker de isolatielaag, hoe hoger de energiebesparing. Dit geldt ook zeker voor dakisolatie. Aan de binnenzijde van uw dak is over het algemeen meer ruimte voor een dikkere isolatielaag dan aan de buitenzijde van uw dak. Wij streven naar maximale energiebesparing.

Daarom is dakisolatie bij ons maatwerk. Wij maken geen gebruik van kant-en-klare isolatieplaten. Deze platen zijn vaak dunner dan maximaal haalbaar en daardoor wordt er niet de optimale energiebesparing behaald.

Voordelen van inblaaswol als dakisolatie:

  • Zeer goede isolerende werking
  • Alle beschikbare ruimte wordt gebruikt
  • Vochtafstotend
  • Schimmel en bacterie werend
  • Onbrandbaar
  • Geluiddempend
Inblaaswol voor dakisolatie

Perfecte dakisolatie voor uw woning

Wij geven de voorkeur aan het gebruik van inblaaswol voor dakisolatie. Dit isolatiemateriaal kan geheel op maat worden aangebracht aan de binnenzijde van uw dak. Hier vormt het een perfecte isolatielaag die kou buiten houdt en de warmte in uw woning.

Een bijkomend voordeel van inblaaswol is de relatief grote massa. Daarmee werkt inblaaswol ook geluidsisolerend. Ideaal wanneer uw dak veel geluid doorlaat in uw woning. 

Om vochtproblemen te voorkomen brengen wij een dampremmende folie aan. Deze folie zorgt ervoor dat leefvocht aan de warme zijde van de isolatielaag tegen wordt gehouden. Zou dit niet gedaan worden, of de folie wordt aan de koude kant aangebracht, dan zou het vocht tegen het dakbeschot condenseren. Ongewenste vochtproblemen worden op deze manier voorkomen. 

Hoe wordt dakisolatie met inblaaswol aangebracht?

Ervaring DroCom isolatie Dakisolatie

Dakisolatie met inblaaswol iets voor u?

Wilt u meer informatie over dakisolatie met inblaaswol? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Wij bellen u graag terug over de mogelijkheden van onze inblaaswol

of vraag vrijblijvend een offerte voor dakisolatie aan.