Vloerisolatie video's

Ontdek wat u gaat besparen met goed geïsoleerde vloeren

Uitvinders van bodemisolatie

Wij willen de beste vloerisolatie, zodat u maximaal kunt profiteren van de voordelen en flink kunt besparen op uw energiekosten. Daarom houden wij alles in eigen beheer, van productontwikkeling, productie tot en met het aanbrengen van uw isolatie. 

Wat gebeurt er voor de DroCom isolatiechips onder uw vloer aangebracht worden? U ziet het in deze video!

Hoe gaat vloerisolatie in zijn werk?

Op deze video, gemaakt door Beijert Bodemisolatie B.V. vloerisolatie.net, wordt goed duidelijk hoe het isoleren van uw vloer uitgevoerd wordt. Het inspecteren van de vloer is niet altijd noodzakelijk.

Welke soort vloerisolatie werkt het beste?

Tros Radar heeft in een uitzending drie soorten vloerisolatie en vochtbestrijding laten zien. De polystyreen isolatie kwam er erg goed uit, terwijl isolatiefolie kwetsbaar bleek te zijn.

Is elke vloer te isoleren?

Ook niet toegankelijke kruipruimten zijn goed te isoleren. Meestal door of onder de fundering of, zoals in deze renovatiewoning, door de vloer heen. Deze video is geplaatst door vloer-isolatie.nl

Vloerisolatie zal zichzelf dubbel en dwars terugverdienen

Vloerisolatie biedt u vele voordelen. Niet alleen bespaart u veel geld op uw energierekening. Uw woning zal ook meer waard worden met goede isolatie. Dat zorgt ervoor dat de woning aantrekkelijker wordt op de huizenmarkt, mocht u het later willen verkopen.

 

Uw wooncomfort gaat voelbaar omhoog. De luchtvochtigheid gaat omlaag, doordat vocht vanuit de kruipruimte niet langer de woning binnen kan komen. Droge lucht is sneller en makkelijker te verwarmen. Dat voelt u en ziet u terug op uw energierekening.

 

  • Bespaar op uw energiekosten
  • Uw woning wordt meer waard
  • Hoger wooncomfort
  • Luchtvochtigheid gaat naar beneden
  • Gezonder woonklimaat
  • Uw woning voelt aangenaam aan

 

Vloerisolatie is een eenmalige investering die zichzelf snel zal terugverdienen. Zeker als u gebruik kunt maken van een subsidie van de overheid of gemeente. Na een aantal jaren heeft u uw investering terug, maar u blijft jaarlijks besparen op uw energiekosten, want goede vloerisolatie zal de levensduur van uw woning overtreffen.  

 

In een goed geïsoleerd huis is de vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie op elkaar afgestemd. Want alleen zo kunt u optimaal profiteren van alle voordelen van een geïsoleerde woning.

Daarom kunt u bij Helmwijk terecht voor alle woningisolatie. Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie aan en ontdek hoeveel u kunt besparen!