arrow_drop_up arrow_drop_down

Vloerisolatie met Polystyreen platen

In elke gewenste dikte en afmeting leverbaar, voor naadloos isoleren

Polystyreen platen

Polystyreen platen zijn isolatieplaten die uitstekend geschikt zijn voor toepassing in vochtige omstandigheden. Daardoor worden de polystyreen platen regelmatig ingezet als dakisolatie, kelderisolatie en vloerisolatie. U kunt deze isolatieplaten inzetten als vloerisolatie, aan de onderzijde van uw vloer. Zelfs vloerisolatie aan de bovenzijde van uw vloer is mogelijk, de isolatieplaten zijn drukvast en beloopbaar. 


Polystyreen is een hardschuim, dit kunststof isolatiemateriaal wordt geleverd in platen. De dikte van deze isolatieplaten kan variëren, afhankelijk van toepassing.

Polystyreen platen hebben een gesloten celstructuur waardoor ze geen water opnemen. Hierdoor voorkomt u vochtproblemen en is dit isolatiemateriaal ongevoelig voor schimmelvorming. 


Voordelen van Polystyreen platen:

  • Goede isolatiewaarde
  • Waterafstotend
  • Gemakkelijk te verwerken door zagen of snijden
  • Veroorzaakt geen huisirritaties bij het verwerken
  • Bestand tegen schimmels
  • Drukvast, behoudt lange tijd zijn werking
  • Vlamdovende eigenschappen (is wel brandbaar)

Voordelen Polystyreen platen

Blijvende, hoge isolatiewaarde van 030 – 0.040 W/mK

Waterafstotend

Brandveilig

Bestand tegen schimmels en rotvrij

polystyreen isolatieplaten voor vloerisolatie

Vloerisolatie met polystyreen platen?

Uiteraard streven we naar maximale energiebesparing. Hoe dikker de isolatielaag, hoe hoger de energiebesparing zal zijn.

Wij kunnen polystyreen platen in elke gewenste dikte en lengte snijden zodat wij altijd de maximale isolatiewaarde kunnen behalen, in elke situatie. 

Wij kunnen de polystyreen platen naadloos plaatsen waardoor vocht en kou geen kans meer krijgen uw woning binnen te dringen. Deze isolatieplaten zijn vooral geschikt in kruipruimten die hoger zijn dan 50 centimeter en waar weinig doorvoeringen zijn van kabels en leidingen. 


DroCom isolatiechips zijn in uw kruipruimte vaak een betere oplossing. 

Wilt u weten of polystyreen platen de isolatieoplossing zijn voor uw woning? Wij nemen graag contact met u op voor passend advies.