Zelf vloerisolatie aanbrengen?

Voor de echte doe-het-zelver leveren wij alle isolatie benodigdheden.

Bestel eenvoudig uw isolatiemateriaal in onze webshop.   

Bestel uw isolatiemateriaal

Zelf uw woning isoleren?

Uw eigen vloer isoleren

Zelf isolatie aanbrengen in de kruipruimte? Dat is nu mogelijk met onze kant-en-klare zakken DroCom isolatiechip. Dit zijn de best presterende isolatiechips op de markt. Ze zijn licht van gewicht en eenvoudig in uw kruipruimte aan te brengen. En wilt u later werkzaamheden uitvoeren in de kruipruimte? Dan schuift u de isolatielaag eenvoudig opzij. Zo is uw kruipruimte goed geïsoleerd en blijft toegankelijk voor werkzaamheden.

 

Ook bij vocht of water in de kruipruimte zijn DroCom isolatiechips de oplossing. Vocht vanuit de bodem wordt opgesloten onder de isolerende laag, waardoor uw kruipruimte en daarmee uw woning droger en warmer wordt. Vochtproblemen in huis, zoals schimmelvorming en een muffe lucht, worden hierdoor voorkomen.


  • Gemakkelijk zelf aanbrengen
  • Hoge isolatiewaarden
  • Licht van gewicht
  • Uw kruipruimte blijft toegankelijk
  • Werking blijft optimaal, ook bij vocht
  • Uw woning wordt warmer en droger
  • Stopt vochtproblemen vanuit de kruipruimte

 

U brengt de DroCom isolatiechips eenvoudig aan met bijvoorbeeld een bladblazer. Doe dit wel vanuit het kruipluik, zodat het apparaat niet met vocht in aanraking kan komen.


Laat uw radiatoren optimaal werken

Laat uw radiatoren optimaal warmte verspreiden door radiatorfolie tussen de radiator en de muur te plaatsen. Hierdoor voorkomt u dat er warmte via de muur verloren gaat. De warmte die de radiator uitstraalt, wordt door de folie teruggekaatst richting uw leefruimte. Zo werkt uw radiator optimaal en geniet u van een aangenaam warm huis en een lagere energierekening.

 

Deze isolerende werkzaamheden kunt u gemakkelijk uitvoeren met de isolatiematerialen in onze webshop. Plaats uw bestelling en geniet binnenkort van een lagere energierekening en een comfortabelere woning.

Meer informatie over woningisolatie?

Wij voorzien u graag van passend advies wat betreft 

vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie.