Wat zijn de voordelen en nadelen van isolatiechips?

Wat zijn de voordelen en nadelen van isolatiechips?

Isolatiechips worden gebruikt voor bodemisolatie in uw kruipruimte, maar wat zijn de voordelen en nadelen van isolatiechips? Bodemisolatie wordt aangebracht op de bodem van uw kruipruimte waar het een egale, isolerende laag vormt. Isolatiechips zijn qua vorm en werking gebaseerd op de schelpen isolatie die vroeger veel werd toegepast.

DroCom isolatiechips zijn de moderne en verbeterde versie van schelpen. Ze overtreffen ruimschoots de isolatiewaarde van schelpen, zowel wat betreft vochtwering als warmte isolatie.
Eigenlijk hebben isolatiechips alle voordelen van schelpen isolatie zonder de nadelen.

De voordelen van isolatiechips

Isolatiechips als bodemisolatie biedt u veel voordelen. Niet alleen bespaart u flink op uw energierekening, jaar na jaar. Uw woning wordt merkbaar droger en aangenamer van temperatuur. Wat isolatiechips onderscheid van andere isolatiematerialen is vooral de superieure vochtremmende werking. En dat komt in het vochtige Nederland goed van pas.

“Vooral de DroCom isolatiechips bieden u de hoogste isolatiewaarde van alle isolatiechips. En daarmee ook de hoogste besparing. “

Enkele voordelen van isolatiechips:
 • Hoge isolatiewaarde
 • Uitstekende vochtremmende werking
 • Behoudt isolatiewaarde bij water in de kruipruimteisolatiechips
 • Kruipruimte blijft toegankelijk
 • Binnen één dag aangebracht door de specialist
 • Prima zelf aan te brengen
 • Rekent af met schimmelvorming
 • Voorkomt rottende balken, vloeren en betonrot
 • Verdrijft de muffe geur in huis
 • Isolatiechips zijn geurloos
 • Bevorderd een gezond leefklimaat
 • Flinke besparing op uw energierekening
Isolatiechips zijn in veel gevallen een zeer goed isolatiemateriaal voor in de kruipruimte. Waar andere isolatiematerialen uw kruipruimte minder toegankelijk maken schuift u de isolatiechips eenvoudig opzij als u bij leidingen of buizen in de kruipruimte moet zijn.

De nadelen isolatiechips

Waar schelpen niet toepasbaar zijn in extreem natte kruipruimten zijn isolatiechips dat juist wel. En ook het hoge gewicht van een schelpen laag is bij isolatiechips niet aan de orde.
Wat wel een nadeel kan zijn van isolatiechips is dat er een minimale dikte van 30 centimeter moet worden aangebracht. De kruipruimte moet een hoogte van 40 tot 50 centimeter hebben om genoeg werkruimte te bieden.

Niet elke kruipruimte is hiervoor hoog genoeg. Gelukkig bieden wij in deze gevallen nog een alternatief aan, isolatieparels. Deze kunnen ook in zeer kleine en lage ruimten worden gebruikt om een goede isolatielaag aan te brengen.

Welke voordelen hebben isolatiechips u te bieden?

Bent u benieuwd geworden wat isolatiechips voor uw woning kunnen doen? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies vertellen welke voordelen isolatiechips in uw situatie bieden.

U kunt ervoor kiezen de isolatiechips aan te laten brengen door een isolatiespecialist of u kunt het zelf doen door eenvoudig, via onze webshop, de isolatiechips zakken te bestellen.

Na het aanbrengen kunt u direct gaan genieten van een aangenamer en gezonder woonklimaat. Uw energiekosten zullen duidelijk lager worden en binnen een aantal jaar heeft u uw investering terugverdient.

Bodemisolatie met DroCom isolatiechips is goed voor uw gezondheid, het milieu en uw portemonnee.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek zelf de voordelen van isolatiechips in uw kruipruimte.
Reactie plaatsen