Spouwmuurisolatie en de waarde van uw woning

Spouwmuurisolatie en de waarde van uw woning

Spouwmuurisolatie is een goede manier om de waarde van uw woning te laten stijgen. Het verbouwen van uw woning of het plaatsten van een mooie keuken of badkamer blijkt bij de verkoop weinig waarde toe te voegen.

Maar investeert u in ruimtewinning door een serre of dakkapel dan wordt dit wel gewaardeerd. Net als het energiezuiniger maken van de woning door middel van goede woningisolatie.

Beter energielabel na spouwmuurisolatie

Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie wordt uw woning energiezuiniger. Daardoor heeft u recht op een beter energielabel. En dat is goed voor de marktwaarde van uw woning.
Sinds januari 2008 bent u zelfs verplicht een energielabel te overhandigen als u uw woning wilt verkopen.

Dit label geeft belangrijke informatie over de mate van isolatie en het energieverbruik van de woning. Hoe zuiniger uw woning met energie omgaat, hoe interessanter dit is voor de toekomstige eigenaren. Met een beter energielabel kunt u een hogere verkoopprijs vragen.

Waardestijging door isolatie

Spouwmuurisolatie is een goede investering

Door uw woning van spouwmuurisolatie te voorzien zorgt u direct voor lagere maandlasten. Dit is fijn voor u, maar ook voor toekomstige bewoners. Van alle woningisolatie is spouwmuurisolatie de best renderende vorm. Uw energierekening zal flink dalen. U kunt zomaar 25% besparen op het gasverbruik.

Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Daarnaast heeft u de investering in spouwmuurisolatie al binnen 3 tot 5 jaar terugverdient. En hoe meer de energieprijzen zullen stijgen, hoe sneller u zult terugverdienen.
En dat niet alleen. Een woning die voorzien is van spouwmuurisolatie zal comfortabeler aanvoelen.

Het laten aanbrengen van isolatie in de spouwmuur is een weinig ingrijpende klus. Al binnen één dag is een ervaren isolatiebedrijf hiermee klaar. U hoeft dus niet bang te zijn voor overlast en rommel in huis. Alle werkzaamheden gebeuren vanaf de buitenzijde.

Spouwmuurisolatie of een serre?

Als u erover denkt uw woning te gaan verbouwen, en deze meer waard wilt laten worden, kunt u meerdere dingen doen. Vaak denken mensen aan een complete renovatie of het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer. Maar vooral het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer voegt weinig waarde toe aan uw woning. Vaak hebben de volgende bewoners een andere smaak of is de trend alweer aan een nieuwe stijl toe.

Als u echt uw woning wilt laten stijgen in waarde dan is het toevoegen van meer woonruimte een aanrader. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een nieuwe serre of dakkapel te laten plaatsen. Uw woning wordt er meer waard van. Maar het zijn ook ingrijpende verbouwingen die veel tijd en geld kosten.

U kunt op een eenvoudigere manier uw woning meer waard laten worden. Door uw huis energiezuiniger te maken. Elke vorm van woning isolatie laat uw woning meer waard worden. Maar spouwmuurisolatie is het beste voor uw energierekening. Die zal flink dalen en voor lagere maandlasten zorgen. Combineert u deze isolatie met dakisolatie en vloerisolatie dan is uw woning helemaal klaar voor de toekomst.

De waarde van uw woning laten stijgen door isolatie?

Bent u benieuwd hoeveel energiezuiniger uw woning kan worden? Een van onze isolatiespecialisten komt graag bij u kijken. Want zelfs als uw spouwmuur al van isolatie voorzien is tijdens de bouw, kan het vaak nog beter.

Wij gaan altijd voor maximale besparing. Want alleen dan kunt u genieten van een zo laag mogelijke energierekening en een comfortabele woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over woningisolatie.
Reactie plaatsen