Vloerisolatie in Leiden

Vloerisolatie in Leiden

Vloerisolatie in Leiden is niet altijd even makkelijk. In het centrum van Leiden zijn veel lage kruipruimten te vinden. Hier is niet elke vorm van vloerisolatie mogelijk. Wij bieden hier onze speciale isolatiematerialen aan. Hierdoor zijn zelfs de kleinste ruimten te isoleren.
Zelfs moeilijk bereikbare kruipruimten en het ontbreken van een kruipluik is voor ons geen probleem. Wij vinden voor u de beste isolatieoplossing.

Ook buiten het centrum van Leiden zijn veel naoorlogse woningen te vinden die beter geïsoleerd kunnen worden. Met goede isolatie is bij deze woningen een flinke winst te behalen. Niet alleen valt uw energierekening stukken lager uit. Uw wooncomfort zal aanzienlijk verhoogd worden.

Isoleren in Leiden

Welke isolatie passen wij toe in Leiden?

Met alleen vloerisolatie hebt u er nog niet. Wanneer u uw complete woning isoleert geniet u optimaal van de positieve effecten die dit met zich meebrengt. Daarom voorzien wij uw woning in Leiden niet alleen van vloer- of bodemisolatie. Ook voor spouwmuurisolatie en dakisolatie kunt u bij ons terecht.

Wij adviseren u over de meeste effectieve isolatie voor uw woning in Leiden. Uiteraard kijken wij daarbij goed naar de staat van uw woning en eventuele (vocht)problemen. Oude, monumentale panden vragen nu eenmaal een andere aanpak dan een nieuwere woning. Vochtproblemen vanuit de kruipruimte kunnen uw woning flink aantasten. Gelukkig hebben wij hiervoor de oplossing. Met de lichtgewicht DroCom bodemisolatie worden veel voorkomende vochtproblemen vanuit de kruipruimte opgelost.

Samen met uw buren isoleren in Leiden? Speciale burenactie!

Uw buren in Leiden willen ook isoleren? Dat is mooi! Maak samen met uw burenVloerisolatie Burenactie gebruik van onze speciale burenactie. Wanneer u samen uw woning in Leiden isoleert kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden. Hoe meer buren er meedoen hoe beter.

Zet u zelf een burenactie op touw of zullen wij u daarbij helpen? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Subsidie op vloerisolatie in Leiden

Leiden is geen uitzondering als het gaat om verduurzaming. Een welvarende stad als Leiden vindt dat duurzaam bezig zijn niet ingewikkeld hoeft te zijn. Leiden gaat dan ook ‘Goed’ wat betreft hun campagnes voor Duurzaam Leiden 2030.
Er worden dan ook regelmatig subsidies en financieringen.
beschikbaar gesteld voor inwoners die hun woning duurzamer willen maken.

Goede isolatie van uw woning is onmisbaar als u voor duurzaamheid wilt gaat. Want goede isolatie, met of zonder subsidie, zal u en uw familie vele voordelen geven. Uw woning krijgt een aangenaam woonklimaat, uw energierekening wordt beduidend lager en u bent goed bezig voor het milieu.

De nadelen wegen niet op tegen de voordelen van goede isolatie. U maakt niet alleen uw woning beter. U zet een belangrijke stap richting een beter , leefbaar klimaat voor de toekomstige generaties.
Reactie plaatsen