Zelf vloerisolatie aanbrengen

Zelf vloerisolatie aanbrengen lastig?

DroCom isolatiechips maken het u makkelijk!

Vertel mij meer
Zelf vloerisolatie aanbrengen

Ideale vloerisolatie voor 

elke doe-het-zelver

U, als echte doe-het-zelver, zal elk klusje in huis zelf aanpakken. Niet alleen het isoleren van uw vloer en/of kruipruimte. In uw kruipruimte lopen diverse leidingen en afvoeren. Zeker bij oudere woningen komt er een moment dat deze onderhoud nodig hebben of zelfs aan vervanging toe zijn. 

U wilt er dan niet aan denken dat u, uw net aangebrachte isolatie, weer moet verwijderen om bij deze leidingen of buizen te komen.


DroCom isolatiechips bieden u die vrijheid. Uw kruipruimte blijft toegankelijk. Wilt u werkzaamheden uitvoer in uw kruipruimte? Dan schuift u eenvoudig de isolatiechips opzij. Daar wordt u als doe-het-zelver toch blij van? 

Hoe werkt DroCom vloerisolatie?
DroCom vloerisolatie
"Heeft u last van vochtproblemen vanuit de kruipruimte of wilt u uw kruipruimte isoleren om te besparen op uw energiekosten? Met DroCom isolatiechips bereikt u het gewenste resultaat. Vocht wordt op een effectieve manier op de bodem van uw kruipruimte gehouden. Hierdoor worden schimmelvorming, ongedierte en een muffe lucht in uw woning voorkomen."
-
Zelf kruipruimte isoleren

Bespaar kosten, doe het zelf!

Vloerisolatie aanbrengen is specialistisch werk, maar bij een goed toegankelijke kruipruimte kunt u zelf makkelijk DroCom vloerisolatie aanbrengen, binnen 2 uur. 

Dit kan bijvoorbeeld met de hand, een bladblazer via het kruipluik (nooit in de kruipruimte zelf vanwege vocht) of door een inblaasunit te huren. Het scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Heeft u een kruipluik waardoor u onder uw gehele vloer kunt komen? Dan kunt u zelf uw kruipruimte isoleren. Een minimale hoogte van 30 centimeter is wel nodig om te kunnen werken. Een hoogte vanaf 50 centimeter is comfortabeler.


Ontbreekt het kruipluik of is de ruimte onder uw vloer lager dan 30 centimeter? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen praktisch elke kruipruimte isoleren, dus ook voor uw kruipruimte is er een passende oplossing. 

Eenvoudig zelf uw vloer isoleren met DroCom isolatiechips

Maak het uzelf extra eenvoudig en huur onze blaasunit

besparen zelf vloerisolatie aanbrengen

Nog meer besparen, isoleer samen

De meeste kosten bij isolatie zitten in het materiaal. Door zelf uw vloer te isoleren zult u besparen  op de montagekosten. Vloerisolatie, direct aan de onderzijde van uw vloer, is arbeidsintensiever om aan te brengen dan bodemisolatie.

Vloerisolatie of bodemisolatie, u zult hoe dan ook flink wat kosten gaan besparen op uw energierekening. U zult binnen enkele jaren uw investering alweer terugverdienen. 

   Tip! Isoleer samen met uw buren en bespaar extra veel   .

Hoeveel zakken isolatiechips heeft u nodig?

Ons advies: Kies een zo dik mogelijke laag. 

Hoe meer isolatie, hoe groter de besparing.

Uw kruipruimte blijft altijd toegankelijk.


Bereken het aantal benodigde zakken als volgt:

(Vloeroppervlakte in m2) x (Hoogte kruipruimte in cm - 15 cm) x (2) : (100) = ..... zakken